1. Jos sinä et ole tyytyväinen en ole minäkään.

Seison sataprosenttisesti kaikkien palveluideni takana. Siksi  työlläni on 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos siis et jostain syystä ole tyytyväinen saamasi palveluun, en ole minäkään. Tällaisissa tilanteissa haluan etsiä ratkaisun yhdessä sinun kanssasi. Ota minuun yhteyttä, kerro asiasi ja syy tyytymättömyyteesi  7 vrk:n kuluessa. Sen jälkeen pyrimme yhdessä löytämään asiassasi sinua tyydyttävän ratkaisun. Sopimuksemme mukaan teen työn uudelleen tai hyvitän sinulle maksamasi hinnan.

Niin yksinkertaista se on.

 

2. Paras piha syntyy yhteistyössä

Suunnitteluni lähtökohtina ovat kestävän ympäristörakentamisen periaatteet, ekologinen, taloudellinen ja sosiaalinen kestävyys:

 • Tontin mahdollisuudet
 • Sinun toiveesi ja tarpeesi
  • Budjettisi
  • Halusi osallistua pihan rakentamiseen ja hoitoon.
 • Panostan suunnittelussa erityisesti pihan rakentamisen ja hoidon vaivattomuuteen pihan tyylistä tai laadusta tinkimättä.
 • Löydät kauttani  myös:
  • luotettavat tekijät suunnitelmien toteuttamiseen ja pihasi hoitoon
  • ammattilaisten suosittelemat  alan  parhaat materiaalitoimittajat

 

 3. Periaatteenani on laskuttaa tehdystä työstä.

Pihasuunnitteluprosessi etenee vaiheittain, yleensä alla olevan työvaihekaavion mukaisesti. Kokemukseni mukaan tällä tavalla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. STARTTI laskutetaan heti käynnin jälkeen, SNADI käynnin ja pihaluonnoksen toimittamisen jälkeen. Suunnittelutöistä MAXI ja PRO saat laskun kolmessa osassa.

nain-pihasuunnitteluprosessi-etenee

4. Olen käytettävissäsi myös pihasuunnittelun jälkeen.

Voit ottaa minuun yhteyttä missä tahansa pihaprojektin vaiheessa eteen tulevissa kysymyksissä puhelimitse tai sähköpostilla.  Mahdollisista suunnittelun jälkeisistä työmaapalveluista, rakennuttamisesta tai valvonnasta sovitaan ja laskutetaan aina erikseen.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).