Tervetuloa Kiven ja Kasvin Pihablogiin

Tervetuloa Kiven ja Kasvin Pihablogiin osa 2/2

posted in: Evergreens

Hei. Kirjoitin ensimmäisen bloggaukseni ikinä jo muutama viikko (kuukausi) sitten puolijulkiseen blogiin kesken nettisivujen ja palvelujeni täydellisen uudistamisen. Se ei mennyt kovin hyvin joten otan uusiksi.

Vuosi 2016 on ympäristöministeriön nimeämä valtakunnallinen Vihervuosi, teemana on kestävä suomalainen maisema kaupungissa ja maaseudulla.*

Sinun maisemasi ja kotipihasi on minun ja meidän kaikkien maisema.

Lisäksi se sattuu olemaan myös minun työpaikkani.

Mikroyrittäjänä ja maisemasuunnittelijana haluan kantaa korteni Vihervuoden kekoon tämän blogin, sähköpostiin tilattavan uutiskirjeeni sekä maksullisten palvelujeni avulla.

Jos onnistut ratkaisemaan pihasi arkisia ongelmia, löytämään itsestäsi piilevän puutarhainnostuksen ja ennen kaikkea saamaan enemmän iloa pihastasi olen tyytyväinen ja onnistunut.

 

Vastalahjaksi toivoisin, että jaat kirjoituksiani sosiaalisessa mediassa tai jos jakaminen arveluttaa vinkkaa ihan perinteisesti kertomalla kaverille. Tuore yritykseni kaipaa kipeästi liikettä nettisivuilleen, kiitos.

VINKKI. Somen jakonamikat löytyvät  blogitekstien lopusta.

 

  • Blogini aiheet koskevat pihaelämää ja sen ajankohtaisia puuhia, niksipirkka-tyyppisiä kokeile tätä kotona vinkkejä, viherammattilaisen ja mukavuudenhaluisen kotipuutarhurin omia näkemyksiä ja silloin tällöin kurkistuksia kulissien taakse.
  • Olen aina ollut sitä mieltä, että se että kerron hyvistä ideoista ja toimintatavoista toisille ei ole minulta itseltäni pois, päinvastoin.
  • Liittymällä Kiven ja Kasvin VIP-listalle saat tietoa uusista blogiartikkeleista ja ajankohtaiset pihavinkkini kirjeenä  sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Niitä et voi lukea mistään muualta.
  • Kommentteja,  aihetoiveita ja kysymyksiä olen jo muutaman saanutkin, niitä voi edelleen lähettää minulle sähköpostilla osoitteeseen tiina@kivijakasvi.fi vastaan kysymyksestä riippuen joko henkilökohtaisesti tai täällä blogissa.

 

Uusi vuosi uudet kujeet! Jee. Vielä on hetki aikaa fiilistelyyn ja suunnitteluun ennen kevätkauden alkua. Nyt nautitaan talvesta, lisääntyvästä luonnonvalosta ja siitä että meillä Turussakin on pitkästä aikaa ollut lunta!

 

*Lisäinfoa Vihervuodesta löydät mm. täältä:

www.facebook.com/vihervuosi >>>

www.vihervuosi.fi >>>

 

Edit. 7.6.2016

Teknisistä syistä Kiven ja Kasvin Pihablogi starttaa uudelleen uudella alustalla. ”Vanhoja” jo aiemmin julkaistuja blogikirjoituksia keräsin tähän alkuun.T;iina

 

Edit 3.3.2018

Muista syistä pihablogi heräilee talviuniltaan tällä kertaa hyvin levänneenä ja uudella tuoreella tarmolla.

Tervetuloa pihamuutosten kevät 2018!

 

  1. Tiina
    |

    Vanhojen elementtien säilyttämisen periaatteella aloitetaan vanhoista (=jo aiemmin tänä keväänä Kiven ja Kasvin Pihablogissa julkaistuista) blogiteksteistä aloitetaan. Uutta pukkaa tulemaan kunhan kesäspurtti pääsee kunnolla vauhtiin.