10 § ja 24 Suomen henkilötietolaki (523/1999)

10 § Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (917/2014)

 

Rekisterin ylläpitäjä

  • Vihersuunnittelu Kivi ja Kasvi
  • Y-tunnus: 2619045-5
  • Toukolankatu 20, 20360 Turku

Rekisterin yhteyshenkilö

Tiina Kortelainen, tiina(at)kivijakasvi.fi,  040 728 6983

Rekisterin pitämisen peruste

  • Kiven ja Kasvin asiakasrekisteri (Henkilötietolaki §19)
  • Sähköpostilista (Kiven ja Kasvin pihavinkit)

Sivusto

 

Rekisterin tarkoitus

Rekisteri koostuu Kiven ja Kasvin pihavinkkikirjeen tai yllä mainitun sivuston maksuttomien oppaiden tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta rekisteriin liittyneistä tai liitetyistä henkilöistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon sekä yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin henkilöihin.

Rekisteriä käytetään myös asiakaskyselyihin, toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja ei missään tapauksessa luovuteta kolmansille osapuolille. 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen, asiakaspalvelun ja niihin liittyvän viestinnän ja markkinoinnin hoitamiseen, toteuttamiseen, kehittämiseen ja seurantaan. Henkilötietojen ensisijaisena perusteena on yrityksen ja asiakkaan välinen asiakassuhde, asiakkaan suostumus, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys.

Palveluita ostaessaan tai sähköpostilistalle liittyessään henkilö hyväksyy samalla, että hänen antamansa tiedot tallennetaan rekisteriin ja niitä käytetään em. käyttötarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö

Henkilötiedot, yhteystiedot, käyttötiedot, asiakkuuteen liittyvät ja muut käyttäjän itse antamat tiedot.

www.kivijakasvi.fi-sivulla ei säilytetä kuluttajan pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

Rekisterin tietolähteet

Rekisteröity itse ja rekisteröidyn asiakkuuteen, palveluiden käyttöön, viestintään sekä asiointiin liittyvät tapahtumat.

Henkilötietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä.

 Rekisterin suojaus

Vihersuunnittelu Kivi ja Kasvi on laatinut tietosuojaperiaatteet, jonka mukaisia henkilötietosuojauksen hyviä käytäntöjä se noudattaa. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja se on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Manuaalinen aineisto: Tietoja säilytetään rekisterinpitäjän lukituissa toimistotiloissa.

Sähköinen aineisto: Tiedot on suojattu palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla. Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ennalta määrätyt henkilöt.

Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista.

Tarkastus-, muutos- ja rajoitusoikeus

Käyttäjä voi henkilötietolain 26 §:n mukaisesti tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjän postiosoitteeseen. Tiedot lähetetään pyydettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Hänellä on myös oikeus pyytää tietojaan muutettavaksi, poistettavaksi tai rajoittaa niiden käyttöä. Muutos- tai rajoituspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjän postiosoitteeseen. Uutiskirjeen tilaaja voi muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Sivusto sekä uutiskirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä.

Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

Evästeet

Yritys kerää tietoja sivustoilla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään liiketoiminnan kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Tämän palautteen avulla pystytään myös parantamaan sivuston sisältöä ja käyttäjien palvelua. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. 

Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan.

Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla tiina(at)kivijakasvi.fi

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 4.2.2018