Pihasuunnittelu luo kodillesi lisärvoa.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Räätälöidyt pihasuunnittelupakettini on tehty erilaisille pihoille, yleisimpiin pihasuunnittelutarpeisiin. Silti jokaikinen piha ja asiakas on  minulle ainutlaatuinen ja  pihasuunnitelma uniikki kappale.

 Näin pihasuunnittelu etenee:

1. STARTTI  Pihakonsultointikäynti 210 €

Pihasuunnittelun pakollinen ensiaskel kaikille on asiakkaan toiveiden ja tarpeiden  sekä kohteen erityispiirteiden kartoitus!

Saatavilla silloin kun sinulle sopii, myös iltaisin tai viikonloppuna. Käynnin kesto noin pari tuntia. Usein riittävä ratkaisu jos budjettisi on pieni tai toteutat pihasi itse. Tarvittaessa teen sinulle käynnin jälkeen kirjallisen tarjouksen tarkemmasta pihasuunnittelusta. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen jatkan suunnittelutoimeksiantoa  sopimuksemme mukaan. Sisältyy kaikkiin alla oleviin  pakettihintoihin.

2. Valitse valmis paketti ja säästä

Kiven ja Kasvin pihasuunnittelupaketit on hinnoiteltu pihasi koon ja valitun suunnitelmatason mukaan valmiiksi kokonaisuuksiksi, jotka ovat edullisempia kuin sama työ  tuntihinnoiteltuna. Suunnittelun voit tilata koko pihalle tai vain osalle siitä.

Kaikkiin hintoihin sisältyvät 24 % alv. + A3 kokoiset tulosteet laminoituna. Lisäksi tulevat matkakulut 0,60 €/ km tai sopimuksen mukaan. A3 kokoa suuremmat tulosteet veloitetaan toteutuneiden kustannusten mukaan.

 

MAXI 2/2 Yleissuunnitelma + pihan hoito-ohje 1580 - 3260 €

Kenelle?

Taatusti toimiva työkalu omatoimiseen pihan rakentamiseen ja hoitoon uudispihoilla, kunnostuskohteissa ja pienissä taloyhtiöissä.

Sisältö

Yleissuunnitelman sekä tarkkojen määrä-, materiaali- ja kasvillisuusluettelojen avulla pihan kokonaisuus ja kustannukset pysyvät hallinnassa  ja työn jaksottaminen useammalle vuodelle onnistuu helposti. Hintaan sisältyy 2 tonttikäyntiä, aloituspalaveri ja luonnoksen esittelykäynti sekä luonnokseen kommenttien mukaan tehtävät muutokset  kunnes olet siihen 100% tyytyväinen. Viimeistelty yleissuunnitelma toimitetaan sinulle käynnin jälkeen postissa. Kaupan päälle saat räätälöidyt hoito-ohjeet, joiden avulla pihasi saa hyvän startin kasvuun ja vain paranee vanhetessaan.   Voidaan ostaa kahdessa osassa.

MAXI 1/2  Konepiirretty luonnospiirros omatoimirakentajalle 1030 - 2160 €

Kenelle?

Kun budjettisi on pieni. Edullisempi vaihtoehto sinulle, joka haluat valita materiaalit ja kasvillisuuden pääosin itse, mutta kaipaat vinkkejä pihasi toimintojen sijoitteluun, tilanjakoon ja rakenteiden tai kasvillisuuden  suunnitteluun.

Sisältö

Hintaan sisältyy kaksi tonttikäyntiä, aloituspalaveri ja luonnoksen esittelykäynti ja luonnokseen kommenttien mukaan tehtävät muutokset  kunnes olet siihen 100% tyytyväinen. Viimeistelty luonnospiirros toimitetaan sinulle käynnin jälkeen postissa.Luonnosta voidaan rakentamisen edetessä täydentää yleis- tai  toteutussuunnitelmaksi tarpeen mukaan. Sopii uudisrakentajille rakennusprojektin alkuvaiheessa, Suunnittelijan kustannusarvioon yhdistettynä luonnos on hyvä kombo piharemontin avuksi tee-se-itse- pihanrakentajille.Luonnoksen perusteella ei voi pyytää tarjouksia urakoitsijoilta

PRO Toteutussuunnitelma + urakka-asiakirjat: kasvi-, materiaali- ja  määräluettelo ja työselostus  1950 - 4480 €

Kenelle?

Avaimet-käteen pihaprojekteihin ja taloyhtiöille. Pihasuunnitelma ammattikäyttöön sisältää urakka-asiakirjat, joiden avulla voit  teettää pihasi viherrakentajalla.

Sisältö

Toteutussuunnitelma ja sitä täydentävät urakka-asiakirjat ovat tarpeen kun haluat teettää pihasi urakoitsijalla. Sisältää 3 tonttikäyntiä, aloituspalaverin ja luonnoksen esiittelykäynnin, sekä luonnokseen kommenttien mukaan tehtävät muutokset. Viimeistellyt suunnitelma-asiakirjat toimitetaan sinulle henkilökohtaisesti. PRO-tason suunnitelma on saatavilla myös vain osalle pihasta esim. kiveys, muurit, portaat, aidat, istutusalueet… Vertailukelpoisten tarjouksien saamiseksi pakettiin sisältyy valmis tarjouspyyntökirje.

NÄIN PIHASUUNNITTELUPROSESSI ETENEE >>>

 

3. Etkö löytänyt sopivaa pihasuunnittelupakettia?

Pihasuunnittelun aikataulu

Pihasuunnitteluun, kuten mihin tahansa luovaan suunnittelutyöhön on suositeltava varata riittävästi aikaa. Omakotipihan suunnitteluun kuluu aikaa noin kaksi kuukautta  ensimmäisestä pihakäynnistä.

Syksy on paras aika tilata pihasuunnitelma!

Kaipaatko ideakuvia ja inspiraatiota unelmiesi pihalle?

 

Pihan tyylin, toiveet ja tarpeesi määrittelet sinä (mä autan) ja lopusta huolehdin minä. Paras piha syntyy aina yhteistyössä asiakkaan, suunnittelijan, urakoitsijoiden ja materiaalitoimittajien kanssa.

Pinterest on  yksi varsin käyttökelpoinen työväline omien pihatoiveidesi jäsentämiseen ja helpottamaan keskinäistä kommunikointiamme. Toimii myös inspiroivien ja toinen toistaan hienompien puutarhakuvien keräilyyn ja unelmointiin ennen tositoimiin ryhtymistä.

Se, että et käytä Pinterestiä, ei ole este pihasuunnitelman tilaamiselle. Mitkä tahansa keräämäsi ideakuvat missä tahansa muodossa toimivat samassa tarkoituksessa aivan yhtä hyvin.

 

Yli tuhat-idea- ja inspiraatiokuvaa pihasi suunnittelun ja rakentamisen avuksi

JOS PINTEREST ON SINULLE UUSI TUTTAVUUS LUE SIITÄ PIHABLOGISTA >>>

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna