LAHJAKORTTI NUMERO 1

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Kiven ja Kasvin lahjakortti
LAHJAKORTTI NUMERO 2

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Anna  läheisellesi lahja, josta on iloa pitkään!

Bostia pihaprojektille-lahjakortilla ratkaiset kätevästi omat lahjapulmasi ja annat läheisesi pihaprojektille kaivattua lisäboostia.

Kenelle?

Sopii äidille tai isälle pihan ilmeen kohennukseen, mummulle ja vaarille pihan hoidon helpottamiseen, uuteen kotiin ja pihaan siskolle, veljelle ja aikuisille lapsille, parvekkelle tai terassille, viherpeukaloille ja erityisesti heille, joilta viherpeukalo puuttuu, mutta piha on olemassa.

Lisätietoja Boostia pihaprojektille -lahjakortista:

Kiven ja Kasvin Lahjakortilla voit lahjoittaa läheisellesi maisemasuunnittelijan pari tuntia kestävän pihasuunnittelukäynnin, jonka aikana käydään paikan päällä läpi pihan akuutteja ongelmakohtia ja pihan sekä kasvien hoito- ja kunnostusohjeita. Yleensä riittävä ratkaisu pienillä tai melkein valmiilla pihoilla. Sopii myös täydellisen pihakatastrofin kunnostuksen ensiaskeeksi. Kortin voi käyttää myös osamaksuna pihan hoitosuunnitelmaan tai muuhun pihasuunnittelupalveluuni.

Turun ulkopuolella olevista kohteista lahjansaajan kustannettaviksi tulevat kilometrikorvaukset sopimuksen mukaan. Sen verran vedän kotiinpäin, ettei turkulaisilta veloiteta erikseen matkakuluja.

  • Kortin hinta on 175 € sisältää 24 % alv.
  • Kortti on voimassa yhden vuoden ajan päiväyksestä.
  • Lahjakortti lähetetään sinulle postitse ilmoittamaasi osoitteeseen, siis suoraan lahjansaajallekin postitus onnistuu.
  • Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sillä ole palautusoikeutta.

Lahjakortin arvon voit halutessasi valita itse kukkarollesi sopivaksi. Pienin summa, jolle kortia on mielekästä kirjoittaa on 50€ (=tunti työtäni)

Tilaukset puhelimitse 040 7286983 / Tiina

Tallenna

Tallenna

Tallenna